Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев U19 с доста кадрови проблеми преди мача с ЦСКА

Ботев приема ЦСКА в дербито на 12-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят е на 19.10 (събота) от 15:00ч. на централния терен на базата на “канарчетата” в Коматево.

От състава на “жълто-черните” отпаднаха 5 футболисти. Даниел Коков е аут от 2 седмици, Атанас Паскалев бе контузен на двубоя срещу Берое миналия кръг, Васил Кирков е болен, а Даниел Стефанов се контузи на сутрешната тренировка. Освен това двубоя пропуска и Мартин Атанасов, който си изкара червен картон в двубоя със “заралии” и получи 2 мача наказание.

Заради множеството липсващи футболисти, треньорът на “жълто-черните” Костадин Видолов се принуди да запълни групата с 4 състезатели от набор 97 – защитниците Атанас Куманов и Димитър Хубинов, както и халфовете Радослав Апостолов и Йоан Пеев. В състава се завръща Наско Милев, който пропусна двубоя с Берое, заради повиквателна в представителния отбор за мача с Нефтохимик за Купата на България.

В класирането Ботев е на трето място с 22 точки, докато “армейците” са водачи с 25 точки. “Червените” са в серия от 4 поредни победи, а последната им загуба е от Черно море в първия кръг (11.08). Ботевистите също имат само една загуба от началото на сезона, нанесена в четвъртия кръг от Чавдар (Етрополе).

Двубоят Ботев – ЦСКА ще бъде ръководен от Ц. Миндалов, с помощници Д. Георгиев и Г. Димитров.

Групата на “канарчетата” за мача с “армейците:

Мартин Димитров, Антонио Ангелов, Мартин Здравчев, Димитър Хубинов, Никола Марин, Петко Ганев, Динко Шопов, Атанас Куманов, Христо Янчев, Валентин Томов, Радослав Апостолов, Даниел Спасов, Гери Димитров, Йоан Пеев, Красимир Здравков, Наско Милев

academy.botevplovdiv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker