бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев U19 разгроми Любимец с 6:0

Ботев разгроми с 6:0 Любимец в мач от 24-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата на “жълто-черните” в Коматево.

Интересен факт е, че “канарчетата” не са допускали гол като домакин от 19 октомври 2013 година. В последните 4 домакинства, с резултата от днес, головата разлика на пловдивчани е внушителното 20:0.

Двубоят с Любимец бе интересен през първата част, когато възпитаниците на Костадин Видолов отбелязаха само едно попадение, което бе дело на Емил Камберов. В 30-ата минута пък пловдивчани изпуснаха дузпа чрез капитана си Валентин Томов.

След почивката “жълто-черните” успяха да реализират пет безответни гола, като може да се отличи едно от попаденията на Владимир Айтов, който с удар от 25 метра прати топката в сглобката на вратата на гостите. Айтов и Камберов вкараха общо по два гола, а останалите попадения бяха отбелязани от Наско Милен и Гери Димитров.

academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker