Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев U17 разби връстниците от Верея

Ботев U17 разгроми с 4:0 Верея U17 в контролна среща. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата на “жълто-черните” в Коматево и премина под пълната доминация на “канарчетата”.

Възпитаниците на Иван Цветанов контролираха случващото се на терена през всичките 80 минути и не оставиха шанс на своите гости, които от своя страна не стигнаха до нито едно чисто голово положение пред вратата на пловдивчани. Цветанов използва повечето си налични футболисти, като направи редица промени в състава си след почивката.

В 9-ата минута Милко Георгиев проби добре и шутира, но вратарят на Верея спаси. В 20-ата минута Кристиан Димитров се възползва от неразбирателство между защитник и вратаря на гостите и прати топката в мрежата за 1:0. Малко по-късно Милко Георгиев навлезе в наказателното поле и пробва прострелно центриране, вратарят на “белите” изби, но топката попадна в Йоан Пеев, чийто удар бе блокиран от защитник на “заралии”.

В 27-ата минута Йосиф Табаков стреля, но прати топката в аут. 120 секунди по-късно Жак Пехливанов стреля точно от около 20 метра, но ударът му бе слаб и бе спасен без проблеми от вратаря на гостите. В 32-ата минута Милко Георгиев центрира от корнер, стражът на Верея не прецени добре топката и Кристиян Димитров с глава отбеляза второто си попадение в срещата. 2 минути преди края на първата част Димитър Хубинов центрира отлично, но Йосиф Табаков от малкото наказателно поле не успя да засече топката.

След почивката доминацията на пловдивчани продължи. В 44-ата минута Лъчезар Захариев пропиля отлична възможност, след като стреля от 7-8 метра, но прати топката високо над вратата. Малко по-късно Захариев се реваншира за пропуска си, след като получи топката зад защитата на старозагорци, напредна добре и останал очи в очи със стража на гостите го прехвърли елегантно за 3:0. Крайният резултат бе оформен в 75-ата минута от Йосиф Табаков, който с удар от близка дистанция също записа името си сред голмайсторите.

Източник и снимка: academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker