бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивБукмейкърски новини и казино бонусиПърва ЛигаТопФутбол

Ботев ще търси първа победа за новия сезон, фаворитът е ясен + бонуси за над 350 лв. ви очакват

Ботев (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в среща от 3-ия кръг на Първа лига. “Канарчетата” стартираха с две поредни загуби и сега нямат право на грешка, преследвайки първи три точки за сезона.

Пловдивчани със сигурност са и леко афектирани, след като стана ясно, че са поискали отлагане на двубоя, но от БФС не са дали никакъв отговор на запитването, което значи, че двубоя трябва да се проведе по програма. “Жълто-черните” ще излязат срещу Арда с мисъл за реванша в Кипър срещу АПОЕЛ, където всичко ще се решава след 0:0 в София.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Новият букмейкър в България – Betano, който вече стана любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за “канарите” е оценена на 1.82 коефициент, докато ставката за успех на „кърджалийци“ е 5.12 коефициент. Равенството е поставено под 3.90.

🚨Специално сега за Нови Клиенти Betano има Бонус до 300лв. за Спорт + 30лв. Безплатен залог + 20 лв. Безплатен залог този кръг в Първа лига

  • За да вземете бонусите е нужно да нямате регистрация в сайта до момента. При регистрация сега през промолинка ТУК и ще получите активирате бонусите и ще може да им се насладите на събития по ваш избор.
  • По време на регистрация, в полето Промоционален код въдете кода BGBONUS
  • Отворете Мисия: Първа лига и кликнете Участвай
  • Поставете множествен залог с 2+ селекции на мачовете от Първа лига на България за поне 20 лв. с минимален коефициент на поне една от селекциите 1.50.
  • Ще получите 20 лв. Безплатен залог, ако залогът ви бъде уреден като губещ.

⭐️Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт⭐️

От своя страна Арда изцяло се подготвя за мача в Пловдив, като целта на гостите да си тръгнат с точки от Коматево. Старши треньорът на отбора Александър Тунчев със сигурност ще има по-особенна мотивация, след като водеше “смърфовете” преди няколко месеца.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Бетано добавя и интересни коеф. за голове в мача. Над 2.5 гола в мача е 1.93 коеф., а Под 2.5 е 1.88 коеф. Сайтът определят много добра ставката за Ботев да победи в двубоя и в него да има общо Над 1.5 гола2.15 коеф. От друга страна Арда да победи и Над 1.5 е 6.10.

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Промо код може да използвате и да въведете кода BGBONUS за активация на всички налични промоции.

Срещата между Ботев и Арда е в събота (23.07) и започва в 21:00 часа, като всичко около мача, включително и стартовите състави ще научите първо в TribunaPlovdiv.bg.

*Коефициентите са актуални към 11:11 часа на 23.07.2022г. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker