Ботев ПловдивФутбол

Ботев ще се опита да привлече Маркиньос още през зимата

Лидерът в голмайсторската листа на „А“ група Маркиньос е в листата с набелязани играчи на „Ботев“ (Пловдив), пише „7 дни спорт“. Договорът на национала с Локомотив (София) е до лятото и през зимата той може да подпише предварителен контракт с друг тим, както е известно бразилецът изгледа победата на Ботев над Черно море в неделя.

Според информацията обаче „Канарчетата“ ще направят опит да купят бразилеца още през януари и се очаква скоро време да стартират преговори между двата клуба. „Жълто-черните“ искаха Маркиньос още през лятото, но тогава не се стигна до сделка.

Ако „Ботев“ (Пловдив) успее да привлече халфа, тогава Маркиньос и Станимир Стоилов ще се съберат в един отбор след близо две години. Двамата бяха заедно в кипърския Анортозис през есента на 2011 г. Българският национал дори беше в Пловдив по време на 1/8-финалния реванш за Купата на България между „канарчетата“ и Черно море (1:0).

7 дни спорт

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker