Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев ще опита да победи в последния мач на Балтазар начело на отбора

Ботев (Пловдив) ще опита да спре своето пропадане и да спечели визитата си на Арда в Кърджали в среща от третия плейофен кръг за позициите от 7 до 10 място.

“Канарите” се представят изключително слабо през този сезон, като ще го завършат на 10-ата позиция в класирането. Пловдивчани все пак ще опитат да запишат някой друг позитивен резултат особено след ексцесиите на “Колежа” през миналата седмица.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Тогава бултрасите нахлуха на терена след загубата от Локо София и съблякоха фланелките на всички футболисти. Напрежението стигна връхната си точка, когато пък играчите бяха блокирани за повече от час на стадиона без да могат да го напуснат, заради бесните привърженици на отбора.

tribunasofia

Благодарение на всичко това вчера стана ясно, че днешният двубой ще бъде последен за старши треньора на тима Бруно Балтазар. Той ще си тръгне от клуба след визитата в Кърджали, въпреки че първоначално бе обявено, че ще изкара до края на сезона.
Домакините излизат като втори във временното класиране в групата и ще преследват задължителна победа, ако искат да запазят шансовете си за баража. Към момента разликата между тима от Кърджали и Славия е седем точки, но “белите” играят по-рано днес. Ако те успеят да победят, то Арда със сигурност не трябва да губи днес, защото в противен случай разликата ще набъбне до 10 точки с 3 оставащи кръга до края – тоест “небесносините” ще са аут от битката за седмото място.
bet365
По-рано през сезона Арда и Ботев се изправиха един срещу друг два пъти, като и двата пъти тимът от Кърджали печели – 2:1 у дома и 2:0 като гост. Дали днес “канарчетата” ще се върнат на победния път, или Арда ще стигне до нов успех срещу този съперник предстои да разберем.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker