Ботев ПловдивФутбол

Ботев ще обжалва наказанието след финала за Купата

Президентът на Ботев Иван Джиджев призна днес, че клубът най-вероятно ще обжалва наказанието на тима, който беше обявено в петък след финала за Купата на България.

Ботев е наказан да заплати общо 14 000 лева и 3 срещи тимът да играе пред празни трибуни. Джиджев заяви, че не само феновете са виновни затова, което се случи в Бургас. Той добави, че като цяло организацията не е била на ниво и неадекватни действия на пожарникарите и полицаите също са довели до това, което се случи.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

7 Коментара

  1. Неадекватните действия на пожарникарите ли доведоха до нахлуване на стадиона и целене на съдиите със седалки,овча главо?

    1. По голямата част от наказанието е за нанесените щети на стадиона. Като сума най-голямата част е на рекламните пана, а за тяхното запалване имат съпричастност НЕАДЕКВАТНИТЕ действия на пожарникарите, и на полицаите, които не са създали организация за изчистване на лентите от игрището, както са искали част от агитката на Ботев – Отбора на Пловдив.

      1. На Коматево ли имаш предвид? Щом домакинстваш там ( което е едно бижу по принцип) значи сте от там!!!!!!!!!!

      2. Защо пък пожарникарите трябва да ви махат лентите бе, кавали? Нали си имате онея умници със зелените потници, които са на заплата в клуба( за стюардите става въпрос ако някой не е разбрал ). Защо те не си свършиха работата и не изчистиха лентите? А да, бяха пияни и надрусани както и по-голямата част от публиката ви… Пък видеото с пожарникаря можеш пак да си го пуснеш и да видиш как част от паната са запалени отзад където ви е сектора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker