бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев урежда контрола с шампиона на Полша

Ботев Пд води преговори за контрола с шампиона на Полша Легия Варшава. Спарингът между пловдивчани и поляците ще се проведе в Кипър, ако в крайна сметка се стигне до договорка за провеждането на двубоя.

Жълто-черните водят преговори с още няколко класни отбора, с които да се срещнат по време на подготовката си на острова на Афродита. Очакват се подписванията на споразуменията между клубовете, за да бъдат обявени официално контролите, които ще се проведат на кипърска земя. Иначе Канарчетата излизат за първа тренировка за 2014 г. на 10 януари.

Пловдивчани ще проведат два подготвителни лагера в Кипър. Първият от тях ще стартира от 12 януари, като ще продължи до 26 януари. След това отборът ще получи 3-дневна почивка. От 30 януари Ботев ще се завърне отново на острова на Афродита, където ще остане до 14 февруари.

7 дни спорт

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker