бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев умува за нови договори на двама

От януари Иван Цветков и Костадин Дяков може да преговарят свободно с всеки клуб

Покрай еуфорията от победата в дербито с Локомотив и предстоящото откриване на базата в Коматево в Ботев Пловдив не спират да работят и по селекционните въпроси, разбра „Тема Спорт“.
Заедно с проучването на нови играчи, които да подсилят тима от зимата, канарчетата обсъждат и задържането на някой от настоящите футболисти в тима. На двама от тях договорите изтичат през юни догодина и ръководството вече умува да им предложи нови. Става въпрос за нападателя Иван Цветков и дясното крило Костадин Дяков. Първият подписа с жълто-черните за 2 години през лятото на 2012-а, а вторият за 1+1 по същото време. През това лято клаузата на Дяков за още една година бе задействана.
Ако обаче от управата на канарчетата се забавят, може и да изпуснат въпросните играчи, защото от Нова година те ще могат да преговарят свободно с всеки един клуб, който ги пожелае.
На почти всички останали футболисти настоящите контракти изтичат през лятото на 2015 година. Наскоро пък Мариян Огнянов удължи договора си до 2016-а.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker