Ботев ПловдивФутбол

Ботев уважи новите си финансови благодетели

Отборът на “Ботев” демонстрира уважение към нови два партньора на Клуба.

Ден преди последния официален мач за годината срещу “Литекс” футболисти, треньори и ръководители пътуваха до гр. Раковски, където гостуваха на своя основен благодетел – “Инса Ойл”, съобщава официалният сайт на “канарчетата”.

Носителите на Купата и Суперкупата на България, предвождани от президента Ангел Палийски и изпълнителния директор Иван Йотков, бяха посрещнати в административната сграда на компанията от финансовия директор на “Инса Ойл” Анета Ненчова и колегите й от ръководния отдел Иван Кьолов, Стефан Вангелов и Янко Будаков. След като и двете страни изказаха взаимните си респект и благодарности, футболистите подариха и разписваха артикули с клубната емблема за служителите и в отлично настроение позираха за снимки с всички желаещи.

Впоследствие “жълто-черните” посетиха и рафинерията на петролната компания в Раковски, а между двете дестинации отборът се отби за кратко и през местната църква, където всеки от футболистите получи икона, като подарък от популярния ботевист отец Румен.

На връщане от Раковски, преди да се приберат на клубната база за тренировка, “канарчетата” зарадваха с визитата си и друг важен партьор на Клуба – “Филкаб”. Служителите в специализираната в производството и търговията на електрооборудване приеха с ентусиазъм своите гости и също изразиха своята гордостта си от партньорските отношения между двете страни.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker