Ботев ПловдивФутбол

Ботев търси нов разгром над Нефтохимик (превю)

Ботев посреща Нефтохимик за 3-ти път в рамките на по-малко от месец на “Колежа”. Двубоят реванш от турнира за Купата на България трябваше да се играе в Бургас, но по желание на Нефтохимик срещата ще е в Пловдив.

Това ще е общо третото домакинство на Ботев на Нефтохимик до момента. След 6:0 на 18 септември в първата среща за Купата и 4:0 миналата събота 5 октомври за първенството. Сега Ботев ще “гостува” на бургазлии отново на стадион “Христо Ботев”, а бъдещето на Нефтохимик остава неясно и може и това да е последният мач на бургазлии.

Мачът е просто портоколен след 6:0 в първата среща, поради тази причини Станимир Стоилов ще гласува доверие и на играчи, които до момента не са записали нито една минута и такива, които рядко влизат в игра. Вратарят Росен Андонов ще направи дебюта си на вратата на “канарчетата”, а нападателят Иван Цветков се завръща в игра, след като отсъства от началото на сезона и не е записал още двубой за пловдивчани през настоящата кампания.

Освен Андонов и Цветков, който ще запишат първи минути през новия сезон, в групата попаднаха и юношите Стамен Бояджиев и Наско Милев, които за първи път попадат в групата на мъжкия състав на Ботев.

Контузени и наказани:

За Ботев аут са контузените Мариян Огнянов и Тодор Неделев, както и националите Веселин Минев, Йордан Христов и Бобан Грънчаров.

– За Нефтохимик под въпрос е капитанът Любомир Божинов.

Вероятни състави:

Ботев: Росен Андонов, Артур Енрике, Сивард Спрокел, Елведин Джинич, Филип Филипов, Георги Сърмов, Борис Галчев, Костадин Дяков, Луис Педро, Станислав Костов, Иван Цветков

Нефтохимик: Петър Денчев, Христо Лемперов, Диян Лефтеров, Георги Хашев, Петър Патев, Юри Иванов, Цветомир Цонков, Николай Чипев, Петър Димитров, Живко Петков, Герасим Заков

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker