бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев с призив феновете да подкрепят юношите в събота

В събота Ботев излиза срещу Спартак (Плевен) в първи 1/4 финал от Републиканското първенство при набор 99. Двубоят е от 18:00ч. и ще се играе на естествен терен №1 на базата в “Коматево”. Ръководството на “жълто-черния” тим призовава феновете да подкрепят малките ботевисти в този важен двубой. Заради срещата кафенето на клубната база ще работи в съботния ден до 20:00ч.

Освен това, за привържениците се организира игра, която ще се проведе на почивката на мача. Победителят в нея ще получи фланелка на представителния отбор от сезон 2013/2014. За всички ботевисти, които няма да имат възможността да присъстват на срещата, е подготвен LIVESCORE в официалния сайт, чрез който ще могат да следят развитието на двубоя по минути.

Капитанът на Ботев 99 Димитър Калчев сподели мнението си за двубоя пред клубния сайт. Ето какво заяви десният бек на “канарчетата” два дни преди срещата:

“Очакванията ми са, че мачът няма да е лесен. След като отборът на “Спартак” е стигнал до тук – значи футболистите му имат качества. Трябва да отчетем факта, че това бе възможно най-лекият съперник за нас, но в никакъв случай не трябва да ги подценяваме и ще подходим максимално сериозно и концентрирано към срещата.”

“Надявам се да дойдат фенове на мача и да ни подкрепят, защото пътят към финала е дълъг и ние се нуждаем от тяхната подкрепа. Мотивацията ни е много по-различна, когато трибуните са пълни и има футболна атмосфера.”

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker