Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев с втора победа на турнира в Раковски

Ботев продължи победния си път на турнира “Франц Коков” за набор 2001 в Раковски и постигна втора поредна победа. Днес “канарчетата” победиха с 4:2 словашкия Дукла и практически се класираха за финала в събота.

“Жълто-черните” изиграха поредния си силен мач и още до почивката водеха с 4:0. Две попадения вкара топ-реализатора на тима Иван Василев, а по един гол добавиха Димитър Тонев и Благовест Данчев. Второто полувреме ще се запомни с трите червени картона (един за Ботев и два за Дукла), които главният съдия показа.

Въпреки, че допуснаха два гола, пловдивчани контролираха трайно топката и не дадоха възможност на гостите да върнат интригата в срещата. Червеният картон за ботевистите получи Атанас Янков за нарушение в наказателното поле.

След втората си победа от два мача “канарчетата” практически вече са на финала, който е в събота. “Жълто-черните” са лидери в групата и само чудо може да ги лиши от участие в мача за трофея. Утре възпитаниците на Стефан Стоянов излизат срещу сръбския Делия, който до момента не е спечелил точка и има две загуби.

Снимка и източник: academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker