Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев се учи от гърци и италианци как да стопанисва “Колежа”

Ботев (Пловдив) се учи от АЕК Атина и Болоня по отношение на менажиране на нов стадион и маркетинг, пише “Тема Спорт”.

Клубът проведе образователен семинар с участието на търговския директор на гръцкия гранд Никос Караузас. Той притежава богат професионален опит на ръководни позиции във водещи гръцки клубове като Олимпиакос (2010 – 2014) и Панатинайкос (2004 – 2010).

profittips-the best football tips

Никос е част от жълто-черните от Атина вече повече от 9 години, като в този период клубът става шампион (2018), носител на купата (2016) и се завръща на своя нов стадион – OPAP Arena.
Караузас е шеф на търговския отдел. По време на онлайн семинара участниците обсъдиха с Никос теми като оптимизирането на търговските възможности след завръщането на АЕК на OPAP Arena и създаването на допълнителни предимства за партньорите (активации, BTL и комуникация с публиката по време на големи събития).
Фокусът на разговора не подмина и медийната кампания по време и след церемония по откриването, както и финализирането на първата по рода си спонсорска сделка в Гърция, засягаща преименуването на стадиона на OPAP Arena. Както е известно, Ботев предстои да открие скоро своя обновен “Христо Ботев” и попива всякакъв опит.

Следващата сесия ще е в понеделник с участието на Кристоф Уинтерлинг, търговски директор на Болоня.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker