Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев се поизмъчи срещу Оскар при U19, но спечели трите точки

Ботев успя да спечели важни три точки при гостуването на Оскар в мач от 23-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на един от терените на комплекс “Царско Село” в София, а в герой за “жълто-черните” се превърна Гери Димитров, който реализира и двете попадения.

“Канарчетата” изиграха един от най-слабите си мачове от началото на сезона. Момчетата на Костадин Видолов не демонстрираха високото си ниво от старта на втория полусезон, но въпреки това успяха да спечелят срещата. През есента ботевистите отново победиха трудно Оскар, като вкараха два късни гола – в 77 и 90 минути.

Двубоят в София пропусна контузеният Серкан Юсеин, а участие в него взеха националите Владо Айтов и Вальо Томов, които се завърнаха от лагер на трикольорите часове преди срещата. “Канарчетата” успяха да открият резултата в 24-ата минута, когато Владимир Айтов изпълни свободен удар, вратарят на домакините изби топката, но тя попадна в Гери Димитров, който от няколко метра не сгреши.

Софиянци изравниха в 57-ата минута, след центриране от корнер и неумела изява на Филип Димитров, който не прецени добре топката и нападател на Оскар от близка дистанция изравни. Ботевистите успяха да се докопат до трите точки в 90-ата минута, а точен отново бе Гери Димитров, като крилото завърши добра многоходова атака на пловдивчани.

Източник и снимка: academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker