бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев разби руснаци, но даде свидна жертва

Отборът на Ботев (Пловдив) победи с категоричното 3:0 втородивизионния руски ФК Чайка във втората си контрола на турска земя. Александър Тонев (70,71) и Никола Илиев (84) отбелязаха попаденията за “канарчетата”.

“Жълто-черните” доминираха по време на целия двубой и освен трите гола, които отбелязаха, на четири пъти гредите спираха играчите на Ферарио Спасов за още по изразителен успех.

Успехът обаче бе помрачен от травмата на звездата на Ботев – Тодор Неделев. На пръв поглед контузията изглеждаше тежка, тъй като Неделев едва стъпваше, но предстои да се разбере колко сериозна всъщност е тя.

Мачът започна със закъснение от пет минути, тъй като от щаба на руския тим имаха претенции към тревното покритие.

В 15-ата минута Тодор Неделев бе заменен принудително след сблъсък с противник. Звездата на “канарчетата” трябваше да напусне терена с помощта на медицинския екип на Ботев, тъй като изпитваше сериозни болки в коляното.

В 37-ата минута Ботев създаде най-опасната ситуация до момента в мача с шут на Станислав Шопов, който се отби в гредата и излезе в аут.

В 52-ата минута напречната греда раздели Слави Шопов от гола. Младокът отправи снаряд с левия крак от фаул, но нямаше късмет, тъй като топката се отби в гредата, топна на голлинията и бе изчистена от защитник.

Минута по-късно центриране на Лазар Марин също кацна върху горната греда.

В 58-ата минута футболистите на Ботев (Пд) удариха гредата за четвърти път. Този път Радослав Терзиев засече с глава добро центриране, но отново “канарчетата” нямаха късмет.

В 70-ата минута Никола Илиев получи топката в наказателното поле, завъртя се, след което подаде към Тонев, а той от движение не сгреши.

Минута по-късно каращият проби бразилец Андерсон пусна подаване към Тонев в предни позиции, а крилото с удар по земя към далечния ъгъл вкара за втори път.

В 84-ата минута Никола Илиев направи резултата класически. Младокът, към когото имаше интерес от школата на Аякс, ознаменува добрата си игра с попадение след пас на Лазар Марин.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker