бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев пусна виртуални билети за новата кампания “Да напълним Колежа”!

От ръководството на Ботев (Пловдив) стартираха поредна инициатива за спасението на “жълто-черния” клуб. Този път кампанията е свързана със закупуването на виртуални билети за стадион “Христо Ботев”, като мотото е “Да напълним Колежа”.

TribunaPlovdiv.bg публикува официалната информация на “канарчетата” без редакторска намеса:

Скъпи Ботевисти,

Обръщаме се към Вас с призив към поредната кампанията за спасението на нашия любим Клуб. Инициираме Ви да напълним до краен предел любимото място за всеки Ботевист – ст. „Христо Ботев“ – Колежа.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Подкрепата към най-стария Клуб у нас в момента е от изключително важно значение относно съществуването му и изкупуването на дълга към Рест Инвест Мениджмънт. Провокираме Ви, заедно да напълним Колежа и отново, макар и виртуално, да се докоснем до магията, която носи Той.

Връщането към корените ни ще бъде сила, от която имаме нужда в момента.

“Да напълним Колежа“ е поредица от инициативите, организирани от кампания „ Да живее Ботев Пловдив“ с цел погасяване на дълга от 565 хил. лева към фирма Рент Мениджмънт.

Нека “Да напълним Колежа“ и за пореден път да докажем на цялата футболна общественост, колко е важен за нас клубът на сърцето ни.

В продажба от 10:00ч. в днешния ден са налични четири типа билети за стадион “Христо Ботев”:

– билет на стойност 19.12 лв. – “Верен фен”
– билет на стойност 50.00 лв. – Bultras Family
– билет на стойност 191.2 лв. – “Топ фен”
– билет на стойност 1912 лв. – “Корпоративен билет” – притежателят на този билет получава тениска от официалния екип с персонализирано име и номер и автограф на футболистите от мъжкия отбор, както право на снимка с целия отбор. За целта, закупилият такъв тип билет трябва да се свърже с Клуба на e-mail: [email protected]

Билетите са достъпни в цялата мрежа на Eventim – онлайн, както и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange и Office one superstore. Билетите се продават и във фен магазина на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!

СПАСИ КЛУБА СИ!

САМО БОТЕВ!

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker