Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев приема Славия утре в 1/4 финал за Купата на БФС при набор 99

Ботев и Славия излизат в очаквания с най-голям интерес 1/4 финал от турнира за Купата на БФС при набор 99. Двубоят е в сряда (12.11) от 14:00ч. на естествен терен №1 на базата в “Коматево”.

Победителят се определя в една среща, а рулетката на жребия прати два от основните фаворити за трофея един срещу друг. На състоялото се през месец юни Републиканско първенство “белите” станаха шампиони, докато “канарчетата” грабнаха бронзовите медали.

В “жълто-черния” щаб прибегнаха до интересно решение преди сблъсъка с “белите”. В часовете преди двубоя със столичани “канарчетата” ще направят разходка на Гребния канал под тепетата.

Очаква се ботевистите да получат сериозна подкрепа от бултрасите и трибуните на естествения терен да бъдат пълни до краен предел. От “Клуба на привържениците на Ботев Пловдив” също заявиха, че ще подкрепят “канарите”.

Двубоят ще бъде ръководен от старозагорския съдия Иван Пенчев. Негови асистенти ще са родените в Бургас съдии Мурад Вели и Мирослав Желев.

В другите полуфинали Добруджа приема софийския ДИТ, Литекс е домакин на Монтана, а в Стара Загора местният Берое посреща ЦСКА.

academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker