Ботев ПловдивФутбол

Ботев предложи 1,6 млн. лева за национал

Ботев е предложил 800 000 евро на Литекс за правата на Илия Миланов, информира “7 дни спорт”. Привличането на играча обаче е под въпрос. В офертата има и процент за Литекс при следващ трансфер на национала.

Според запознати обаче поне на този етап преминаването на Миланов в Ботев е стопирано. Причината не е ситуацията около Корпоративна търговска банка. Нещата се бавят заради евентуален трансфер на друг от националните защитници на оранжевите – Николай Бодуров.

Колегата на Миланов в отбраната на ловчанлии е желан от клубове от чужбина. Затова от Литекс не бързали да се разделят с брата на Георги Миланов. На този етап нещата около Илия изглеждат доста несигурни. Миналото лято от Колежа пък искаха Николай Бодуров от Литекс, но в момента от лагера на пловдивчани няма индикации, че отново желаят да привлекат родения в Благоевград защитник.  Канарчетата бързат с осъществяването на исканите от Любослав Пенев входящи трансфери, защото мачовете от Лига Европа вече чукат на вратата. Поради тази причина жълто-черните са насочили усилията си към привличането на други двама от желаните от националния селекцио- нер играчи. От клуба упорито пазят имената на въпросните футболисти, фигуриращи в списъка
на Пенев. По непотвърдена информация става въпрос за защитник и креативен халф. В близките дни се очаква развитие по техните трансфери.

Най-вероятно въпросният бранител е националът Павел Виданов, от когото в Ботев Пд чакат отговор на предложението си към него.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker