Ботев ПловдивФутбол

Ботев прави Черноморец свой сателит

Ръководството на Ботев работи сериозно върху възможността да направи изпадналия Черноморец свой сателит от следващия сезон. Контактите между двата клуба са много добри, а освен това предстоящото назначение на Димитър Димитров за директор при „канарчетата” е повлияло за евентуалната сделка. От Ботев обаче ще изчакат първо следващия Изпълком на БФС, на който трябва да се реши дали клубовете, които искат, могат да имат втори свои отбори и в „Б” група, където да играят редовно резервите им и младите таланти. Такава е практиката в много страни от Западна Европа, а Лудогорец, Ботев и Литекс са изразили желание Б отборите им да участват във втора дивизия, пише “Меридиан мач”.

Очаква се обаче БФС да не подкрепи това искане в този момент, което ще накара Ботев да избере закъсалия Черноморец за свой сателит. Така „канарчетата” ще пренасочат инвестициите си от Раковски, където бяха изхарчени немалко пари без никакъв резултат, към Бургас. Пловдивчани са облагодетелствани и от факта, че Черноморец има отлична база „Гнездо на акули”, на която ще се развиват бъдещите таланти на Ботев. След напускането на Херо в Бургас трябва да го замени помощникът му Георги Чи-лшов, който ще работи с талантите в тима. Известно е, че Ботев вече почти си осигури услугите на двама от най-добрите млади футболисти на Черноморец – Милчо Ангелов и Станислав Дрянов, които от следващия сезон трябва да облекат „жълто-черната” фланелка.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker