Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев посреща ЦСКА при набор 99, томбола за зрителите

В неделя от 18:00ч. Ботев приема ЦСКА в първи полуфинал от Републиканското първенство при набор 99. Двубоят ще се играе на централния терен на базата на “канарчетата” в Коматево. От “жълто-черния” тим призоваваме привържениците на клуба да подкрепят ботевистите в изключително важния двубой.

За зрителите, които посетят полуфиналната среща, се организира специална игра с награди. На входа на трибуната ще се раздават билетчета с номер, а на почивката на двубоя с томбола ще бъдат изтеглени печелившите. Наградите, които ще бъдат раздадени, са: 1 фланелка от домакинския екип на Ботев за сезон 2013/2014, 5 фенски шала “BULTRAS” и 2 тениски от финала за Купата на България срещу Лудогорец.

По пътя към полуфинала “канарчетата” отстраниха последователно софийския ДИТ и плевенския Спартак. От своя страна “армейците” преодоляха Лудогорец и Дунав (Русе). Реваншът между двата тима е на 25-ти юни от 18:00ч. в Панчарево. В другия полуфинал се срещат отборите на Литекс и Славия, като “оранжевите” са домакини в първата среща.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker