бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) следи ситуацията с Антонио Вутов

Медиите в Италия твърдят, че Антонио Вутов може да разтрогне договора си с Удинезе и да стане свободен агент. Контрактът между двете страни е за още година.

През миналия сезон офанзивният халф игра като преотстъпен в родния си Левски, а година по-рано бе под наем в пловдивския Ботев, като с жълто-черната фланелка спечели Купата на България.

На “Герена” Антонио не успя да се превърне във водеща фигура. 21-годишният футболист бе на терена общо в 33 двубоя във всички турнири през кампанията, в които отбеляза 3 гола.

В момента “сините” разговарят с Удинезе, за да може играчът да остане в столичния гранд и през следващия сезон. Ситуацията около Антонио Вутов се следи и от Ботев, пише “Тема спорт”.

Припомняме, че Вутов вкара един от головете във финала за Купата в края на май минлаатя година за победата с 2:1 над Лудогорец на Националния стадион “Васил Левски”.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker