Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) приема Лудогорец без публика? Би било 3-то подобно наказание за “канарчетата” през сезона

Отборът на Ботев (Пд) може да получи наказание за провеждане на едно домакинство пред празни трибуни.

Евентуалната санкция ще бъде провокирана от поведението на феновете по време на първия 1/2 финал за Купата срещу Славия преди два дни, в който “жълто-черните” взеха аванс с 2:1.

До момента Ботев (Пд) бе с последно предупреждение за наказание от подобен тип, а делегатът на мача е видял сериозни пропуски в организацията на мача отстрана на клуба.

Бултрасите опитаха да нахлуят на терена пред Трибуна “Юг” след отменения гол на Стивън Петков в последните минути на срещата. Преди това пък множество димки и факли отмениха началото на второто полувреме с около 5-6 минути.

Делегатът Владимир Николчев е описал подробно и инцидентите на централната трибуна, при които представители на Славия бяха атакувани от публиката със закани и реплики.

Ако в крайна сметка се стигне до наказание, това ще е 3-то такова наказание за Ботев (Пд) в рамките на един сезон. Без публиката “канарите” приеха отборите на Пирин (Благоевград) (0:1), Локомотив (Пд) (3:0).

Следващото домакинство на Ботев (Пд) е срещу Лудогорец на 21 април (неделя), като преди това тимът гостува на Берое (14 април, събота) и Верея (18 април (сряда).

КПБП изригна: Този клоун бе изпратен с мисия

КПБП изригна: Този клоун бе изпратен с мисия

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker