Новини

Ботев (Пд) представи нов спонсор

0 коментара 📁 Ботев, Футбол 🕔10.август 2018
Ботев (Пд) представи нов спонсор

Транспортната компания „Петко Ангелов БГ“ ЕООД увеличава финансовата си подкрепа към ПФК „Ботев“. Фирмата, с която Клубът е в партньорски отношения ще засили помощта си, като приоритет в инвестицията ще бъде детско-юношеската школа.

Всички формации от „жълто-черната“ академия ще носят на гърдите на официалните си фланелки логото на превозвача.

Новият етап от сътрудничеството между двете страни бе представен пред обществеността на нарочна пресконференция с участието на изпълнителния директор на „Ботев“ Иван Йотков, самият Петко Ангелов и деца от клубната академия.

„Г-н Ангелов е част от голямото „жълто-черно“ семейство и пленен от идеята „Ботев Пловдив“. Той е партньор на Клуба от миналата година, но сега отношенията ни стъпват на по-висока плоскост. Г-н Ангелов изяви желание и се ангажира да допринесе за развитието на Клуба и на талантите от нашата школа“, заяви изпълнителния директор „Ботев“.

„Миналата година помогнахме на „Ботев“ с предоставянето на автобус, сега продължаваме с подкрепа към школата. Желанието ми е нашата фирма да допринесе за развитието и интегрирането на младите футболисти, защото в бъдеще те трябва да изградят основата на един силен отбор“, каза Петко Ангелов пред журналистите.

Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *