бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) представи нов спонсор

Транспортната компания “Петко Ангелов БГ” ЕООД увеличава финансовата си подкрепа към ПФК “Ботев”. Фирмата, с която Клубът е в партньорски отношения ще засили помощта си, като приоритет в инвестицията ще бъде детско-юношеската школа.

Всички формации от “жълто-черната” академия ще носят на гърдите на официалните си фланелки логото на превозвача.

Новият етап от сътрудничеството между двете страни бе представен пред обществеността на нарочна пресконференция с участието на изпълнителния директор на “Ботев” Иван Йотков, самият Петко Ангелов и деца от клубната академия.

“Г-н Ангелов е част от голямото “жълто-черно” семейство и пленен от идеята “Ботев Пловдив”. Той е партньор на Клуба от миналата година, но сега отношенията ни стъпват на по-висока плоскост. Г-н Ангелов изяви желание и се ангажира да допринесе за развитието на Клуба и на талантите от нашата школа”, заяви изпълнителния директор “Ботев”.

“Миналата година помогнахме на “Ботев” с предоставянето на автобус, сега продължаваме с подкрепа към школата. Желанието ми е нашата фирма да допринесе за развитието и интегрирането на младите футболисти, защото в бъдеще те трябва да изградят основата на един силен отбор”, каза Петко Ангелов пред журналистите.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker