бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) поиска допинг контрол за мача срещу Лудогорец

Ботев (Пд) ще поиска допинг контрол за битката на върха с Лудогорец в събота. Дербито ще се проведе от 20:30 часа в Разград. В момента пловдивчани заемат втората позиция във временното класиране с 20 точки, докато шампионите имат с 4 пункта повече – 24.

Мачът е с особено голямо значение за по-нататъшното развитие на първенството като цяло, а и в частност за сериозните амбиции на Ботев през настоящата кампания. Ръководството на пловдивчани ще поеме разходите за извършването на процедурата след провеждането на битката на „Лудогорец Арена”. За целта ще бъде платена такса към Антидопин-говата комисия, като се очаква положителният й отговор. Не стана ясно дали решението за изискване на допинг контрол от страна на Ботев (Пд) не е продиктувано и от казуса с десния бек на Лудогорец и националния отбор Йордан Минев. Първоначално президентът на Дисциплинарната комисия на ФИФА спря временно правата на Минев, но по-късно Световната футболна централа отмени едномесечното си решение за наказание на футболиста. Често срещана практика в България е преди възлови мачове в родния шампионат единият от двата отбора да поиска допинг контрол.

Според запознати дори и без стигането до ситуацията с Минев от Ботев почти сигурно пак щяха да пожелаят процедурата да бъде извършена. През пролетта от Ботев поискаха допинг контрол на мача си със Славия, а през този месец сториха същото и за Битката за Пловдив с Локомотив.

“7 дни спорт”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker