бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев (Пд) отстъпи на Берое

Ботев (Пд) изигра слаб мач и заслужено загуби с 1:2 от Берое в среща от 5-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на стадион “Локомотив” в Стара Загора.

“Жълто-черните” бяха далеч от познатото си ниво и бяха надиграни от “зелените”. Наставникът на “канарчетата” Стефан Стоянов заложи на оптималния си състав, но въпреки това ботевистите се представиха много слабо и регистрираха втора загуба от началото на сезона.

В 25-ата минута Берое получи доста дискусионна дузпа, която бе реализирана за 1:0.

В 49-ата минута късметът обърна гръб на ботевистите, след като Васил Пунарджиев напцели напречната греда с удар с глава.

В 72-ата минута вратарят на “канарчетата” нямаше какво да направи, след като отбраната пред него сбърка фатално, домакините организираха бърза атака и след успореден на голлинията пас нападател на Берое покачи на 2:0.

В даденото от съдията продължение “канарчетата” стигнаха до почетно попадение. Вратарят на домакините фаулира играч на “канарчетата” в наказателното поле, а главният арбитър посочи бялата точка. Зад топката застана Иван Василев и въпреки намесата на вратаря кълбото влетя във вратата за крайното 1:2.

В следващия си мач Ботев се изправя срещу Левски. Дербито е на 16 септември от 17:00 часа в Коматево.

Източник: botevplovdiv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker