Ботев ПловдивФутбол

Ботев Пд набеляза ляво крило от Румъния – вижте какво може той

Ботев Пловдив набеляза ляво крило от Румъния, разбра “Тема Спорт”. Става въпрос за футболист на елитния Астра Гюргево.
Скаут на канарчетата е харесал 25-годишния ганаец Садат Букари. Представител на жълто-черните е гледал на живо играта на африканеца в последния мач на Астра от местното първенство. В петък вечерта тимът от Гюргево разби като домакин с 4:1 Поли Тимишоара. Садат Букари отбеляза третия гол. Добро впечатление у представителя на Ботев е оставил и другият флангови играч на Астра – французинът Карим Йода. Букари има мачове за юношеските национални отбори на Гана и за олимпийския тим на страната.

Станимир Стоилов ще търси сериозно подсилване на левия фланг, където Вандер Виейра и Ромарио разочароваха през пролетта. Не е изключено двамата заедно с Луис Педро да бъдат освободени. Интересното е, че през зимната пауза пловдивчани привлякоха цели петима играчи от Румъния – Хамза, Доре и Бенга от Петролул Плоещ и Куртеан и Лукин от Динамо Букурещ. Определено клубът вече си е изградил добри позиции на пазара на север от Дунав.

Както ви информирахме преди дни, в плановете за лятната селекция на Мъри Стоилов е попаднал и футболист на Цървена звезда. Канарчетата искат 27-годишния словенски полузащитник Нейч Печник.

 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker