бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) мечтае за успехи като на Лудогорец

Изпълнителният директор на Ботев Пд Ангел Палийски сподели, че се надява в скоро време тимът да бъде на мяс­тото на Лудогорец и да участ­ва на 1/16-финал в Лига Европа. Ето какво сподели още шефът на канарчетата преди двубоя с разградчани в неделя, който ще се играе на базата в Коматево.

“Всичко около стадиона в Коматево е готово. Поели сме ангажимент и сме го изпълни­ли. Извършеното бе одобрено от комисията на Общинския съвет и от Лицензионната ко­мисия към БFС. Съобразили сме се с всички изисквания и пред­писания и няма да има никакви проблеми да посрещнем Лудо­горец. Радваме се за това, кое­то постигнаха в Европа, защо­то от Левски насам друг бълга­рски отбор не бе стигал тол­кова напред. Мечтата на на­шето поколение ботевисти е в най-скоро време да постиг­нем високи успехи като на Лу­догорец и Левски. Мисля, че ня­ма да е далеч, когато това ще се случи. Надявам се, че на но­вия стадион ще приемем дос­та мачове от такъв ранг”, каза Ангел Палийски пред “Тема Спорт”.

Той допълни, че цели­те пред отбора не са завиша­вани.
“Много се спекулира с това колко струва зимната ни се­лекция. Нещата обаче са преу­величени. Не сме давали толкова много пари. Все пак оста­ва клубна тайна колко е плате­но за новите. Дано те оправ­даят очакванията ни. Но то­ва ще се види, когато дойдат мачовете. Въпросът е да успе­ят да се сработят и приспосо­бят към нашето първенство. Взели сме ги, за да вдигнат ни­вото на отбора. Убеден съм, че ще го направят. Целите пред отбора обаче остават същите, каквито бяха досега -Лига Европа. Да се надяваме, че ще успеем да ги постигнем. Пътят до края на сезона е дълъг. В плейофите ще бъдат разиграни 36 точки. Така че е прекалено рано да говорим за крайни прогнози. Собстве­никът има доверие на Стани­мир Стоилов и неговия екип. Оценка за работата му ще правим след края на първен­ството. Има поставена цел, нека първо видим дали ще бъ­де изпълнена. Реално чак пос­ледните два-три мача може да са фатални за амбициите ни”, каза още Палийски.

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker