бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) и Стивън замразиха преговорите за нов договор

Преговорите между Ботев (Пд) и голмайстора Стивън Петков за нов договор са попаднали в много сериозен застой. 23-годишният нападател има контракт с пловдвичани до края на сезона, а това означава че още през януари ще може да разглежда офертите на други клубове.

Това принуди ръководството на “жълто-черните” да се активизира в поселдените седмици и да отправи предложение за удължаването на настоящия договор на бившия младежки национал. За момента обаче развитие няма. Една от основните причини е, че двете страни имат сериозни разминавания във важни точки от новия контракт.

Сред тях е и срокът на споразумението. На този етап Ботев настоява договорът да бъде за две години, докато импресариото на Петков държи да е само за сезон. Обсъждана е и откупна клауза в договора. На този етап обаче от ръководството искат тя да бъде над 200 хиляди евро, което може да се окаже сериозна спирачка, ако пристигне предложение от чужбина.

4 съдбоносни дни за Ботев (Пд) в Битката за Топ 4!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker