Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) иска 350 хил.евро за Виана!

Ръководството на Ботев (Пловдив) е поставило цена на своя основен голмайстор, която възлиза на около 350 хиляди евро. “Канарчетата” не са съгласни да се разделят с него за по-малка сума, пише “Тема Спорт”.

Бразилецът влезе в историята на пловдивчани, след като се разписа 4 пъти при победата над Септември в миналия кръг с 5:0. Заради доброто му представяне в родното ни първенство, интерес към него не липсва, а фаворит за правата му към този момент е Бурсаспор. Скаут на отбора дори е бил на мача със столичани, където е оценил позиционирането на атакуващия футболист.

Договорът на Виана с Ботев изтича през лятото на 2018 година, а в следващите седмици от ръководството се надяват да го удължат.

Подобни

Един Коментар

  1. Всичко е толкова просто.
    “Звездата” Вияна е собственост на Чандъров. Собственост на Чандъров е и отбора, на който бразилеца вкара 4 гола!
    Днес жълтите излизат с цена, за същия играч, а аргумента за нея са головете му!
    Ефтино и смешно!

    Чандъров всячески иска да си върне инвестицията в Ботев, а ситуацията около Меледже, Крис Добрев и Вияна е доста сходна и показателна за това!
    В същност при продажба на тези играчи в Ботев ще влязат стотинки, но от друга страна ще бъдат изчистени задължения към Чандъров, каквито има и то не малки, но кокой не обелва дума за тях!
    Чандъров има още играчи в Ботев, чиито права са именно негови или по-голямата част от тях! Точно за това той не ги отзовава от там, защото от там би им взел много повече пари!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker