бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев Пд занули с “царете”

Отборите на Царско село и Ботев (Пловдив) завършиха при резултат 0:0 в контрола на комплекс “Царско село”.

Първата възможност в мача дойде в 4-ата минута. Тя бе на сметката на Ботев (Пд) след удар с глава на Лъчезар Балтанов, който не затрудни по никакъв начин стража на Царско село. В 18-ата минута Борислав Балджийски стреля доста високо над вратата при изпълнение на пряк свободен удар.

В 27-ата минута Антон Карачанаков влезе на мястото на Антонио Вутов. Бившият футболист на Левски получи контузия и бе заменен принудително. В 30-ата минута Желко Петрович прибегна до втора смяна, като в игра влезе младокът Станислав Шопов на мястото на Крис Добрев.

В 32-ата минута Тодор Неделев опита шут от далечна дистанция, но топката попадна право в ръцете на Мартин Димитров, който е бивш състезател на Ботев (Пловдив). В 39-ата минута Янко Георгиев трябваше да се намесва при удар на Родни Антуи. Това беше първият точен шут по посока вратата на “канарчетата”, който стражът спаси лесно.

В 58-ата минута удар на Светослав Диков след центриране от пряк свободен удар излезе в аут. В 61-ата Тейлон Кореа нахлу на скорост, но шутът му мина на сантиметри встрани от вратата. В 70-ата минута Божидар Кацаров с глава не успя да насочи топката в очертанията на вратата. Последваха силни минути за домакините, като Георги Минчев на два пъти не успя да преодолее Георги Аргилашки. До края на мача обаче двата отбора не успяха да променят резултата, който си остана 0:0.

БОТЕВ: Янко Георгиев, Филип Филипов, Кристиан Георгиев, Димитър Пиргов, Еберт Кардосо, Радослав Терзиев, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Кристиан Добрев, Антонио Вутов и Тейлон Кореа

Снимка: sportal.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker