Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев обяви голяма новина за “Колежа”!

ПФК Ботев съобщи изключително важна новина за стадион “Христо Ботев”. От “жълто-черния” клуб са постигнали договорка с Община Пловдив и строителите на “Колежа” съоръжението да отговаря на всички изисквания, за провеждането на европейските мачове на клуба.

profittips-the best football tips

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,

На 21.06.2024 година в Община Пловдив се проведе работна среща между кмета на град Пловдив и представители на ПФК „Ботев“, имаща за цел да уточни готовността на клуба да посрещне безпроблемно домакинствата си от европейските клубни турнири, както и да изговори и фиксира нужните действия, които трябва да се извършат на самия стадион „Христо Ботев“, за да може спортното съоръжение да отговори изцяло на поставените изисквания.

ПФК „Ботев“ разясни детайлно своята подготовка за наближаващите мачове, като увери градоначалника, че всичко, зависещо от клуба, ще бъде направено в срок.

В течение на разговорите към работната група се присъединиха и представители на ДЗЗД „Колежа“, които заявиха своята готовност да съдействат за безпрепятственото използване на всички нужни на клуба помещения, като гарантираха, че ще направят необходимото, за да може стадион „Христо Ботев“ да покрие напълно изискванията в нормативните документи на УЕФА за провеждането на срещи от подобен ранг.

След проведена работна комуникация през следващите два дни, Община Пловдив, ПФК „Ботев“ и ДЗЗД „Колежа“ постигнаха устна договорка относно нужните действия, които трябва да бъдат извършени, за да може стадион „Христо Ботев“ с гордост да приеме дългоочакваните от всички пловдивчани европейски футболни срещи.

profittips-the best football tips

Днес, 24.06.2024 година, започна и практическата работа по отстраняването на всички проблеми.

С уважение,
Ръководството на ПФК „Ботев“

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker