бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев на финал при набор 98 за Купата на БФС, след бой над ЦСКА

Ботев се класира на финал за Купата на България при набор 98! В полуфинала “канарчетата” разгромиха с 4:1 ЦСКА пред близо 300 зрители на централния терен в “Коматево”. На два пъти за “жълто-черните” се разписа Исмет Рамадан, а останалите попадения бяха реализирани от Лъчезар Захариев и Йосиф Табаков.

Още в 5-ата минута ботевистите откриха резултата, след като Лъчезар Захариев навърза няколко защитника и с хубав удар от границата на наказателното поле разпечата мрежата на “армейците”. 6 минути по-късно гостите имаха добра възможност да изравнят, след като играч в “червено” стреля към вратата на пловдивчани, но Димитър Стамболийски спаси. Последваха равностойни минути, в които липсваха головите положения пред двете врати.

В 30-ата минута Йосиф Табаков центрира отлично към Лъчезар Захариев, който пробва удар, но топката попадна в Исмет Рамадан, който с хладнокръвен удар покачи на 2:0. В 35-ата минута футболист на гостите стреля мощно от около 20 метра, но Стамболийски се намеси сигурно и боксира. 2 минути преди края на първата част преднината на “канарчетата” стана класическа. Йосиф Табаков бе изведен зад защитата на гостите, овладя топката, успя да залъже защитник и с плътен удар направи 3:0.

След почивката възпитаниците на Иван Кочев продължиха да диктуват събитията на терена, но въпреки това не успяха да стигнат до много голови ситуации. В 43-ата минута Милко Георгиев подаде към Исмет Рамадан, който с удар в далечния ъгъл на вратата вдигна за четвърти път публиката на крака, като по този начин сложи точка на и без това минималната интрига в срещата.

В 60-ата минута футболист на гостите стреля добре от 15 метра, но Стамболийски за пореден път се намеси блестящо и спаси. 12 минути преди края “армейците” стигнаха до почетно попадение, след като играч в “червено” се разходи из защитата на “канарчетата” и с удар отблизо намали аванса на пловдивчани. До края на срещата момчетата на Иван Кочев се забавляваха на терена, а гостите така и не съумяха да стигнат до сериозна опасност.

Така “канарчетата” се класираха на финала, където съперник ще им бъде Литекс. Двубоят е на 30 април от 14:00ч., но все още не е ясно къде ще се проведе.

academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker