Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев и Черноморец не успяха да си вкарат в среща от U17

Ботев и Черноморец завършиха 0:0 в мач от предпоследния есенен кръг в първенството на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на централния терен на базата на “канарчетата” в Коматево. Срещата пропусна един от основните футболисти на “жълто-черните” Виктор Пенчев, който се контузи на вчерашната тренировка на пловдивчани.

Първата част бе далеч по-интересна от втората и предложи интересни положения за петдесетината зрители, които бяха заели местата си на трибуната. Още в първите секунди гостите направиха добра атака и центрираха остро в наказателното поле на “жълто-черните”, но топката бе избита от защитник. В 5-ата минута Йоан Пеев изпълни корнер към близката греда на “акулите”, където Александър Грънчарски от въздуха засече топката, но вратарят на гостите се намеси отлично и изби. В ответната атака футболист в синьо стреля по посока вратата на Стамен Бояджиев, а топката мина на сантиметри над напречната греда. Малко по-късно удар на десния бек Здравко Дерменов мина над вратата на бургазлии.

След бурното начало последваха по-спокойни минути, в които нямаше интересни положения пред двете врати. В 23-ата минута възпитаниците на Иван Цветанов сътвориха най-красивата комбинация в двубоя, след като Йосиф Табаков и Борис Тютюков направиха отлично двойно подаване и Тютюков се озова сам срещу вратаря на “сините”, но ударът му прати топката покрай вратата. В 35-ата минута Александър Грънчарски стреля от пряк свободен удар, но топката мина над гредата. 3 минути по-късно пловдивчани изтърваха нова отлична възможност, след като Йосиф Табаков остана сам срещу стража на “акулите”, но заложи повече на силата, отколкото на точността, и ударът му се удари в тялото на вратаря на гостите.

През второто полувреме головите положения бяха изключителна рядкост, а в играта на двата отбора имаше много брак. В 60-ата минута гостите имаха добро положение, след като създадоха кратка суматоха пред вратата на Ботев след центриране, но удар на футболист в синьо от близка дистанция прати топката в аут. В 75-ата минута удар на Радослав Апостолов мина покрай вратата. Секунди преди края на двубоя Жак Пехливанов центрира от корнер, а Александър Грънчарски засече топката с глава, но за късмет на гостите топката излезе в аут.

academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker