бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев започна с разгром контролите, юноша заби хеттрик

Отборът на Ботев (Пловдив) разби третодивизионния Гигант (Съединение) с 7:0 в първата си контрола от зимната подготовка. Хеттрик за “канарчетата” заби юношата на тима Иван Василев (22,31,38), а останалите голове добавиха Кристиан Добрев (45), Салиф Сисе (66,90) и Стефан Попов (77).

Още в 3-ата минута се откри първата 100% възможност пред “жълто-черните”. След центриране от ляво топката попадна на крака на Иван Василев, който се завъртя добре и отправи силен удар, който стражът на гостите успя да парира.

В 8-ата минута Крис Добрев пусна хубав пас през защитата на Гигант към Иван Василев, който излезе на стрелкова позиция, но бе притиснат от защитник и не успя да отправи удар.

В 17-ата минута Кристиан Добре отправи силен удар от границата на наказателното поле, но топката попадна в тялото на защитник на Гигант.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В 22-ата минута Ботев поведе в резултата след гол юношата Иван Василев. Попадението на “жълто-черните” дойде след отлична комбинация и голова асистенция на дебютиращия с екипа на канарчетата Реда Рабей.

В 31-ата минута “канарчетата” реализираха втори гол, който отново бе дело на Иван Василев. След поредната добра атака за домакините Шоколаров финтира отлично защитата на Гигант и пусна техничен прехвърлящ пас към Василев, който отклони топката с глава за 2:0.

В 36-ата минута след пряк свободен удар отляво на границата на наказателното поле Шоколаров прати топката в близкия ъгъл на вратата на Гигант, но стражът плонжира и успя да парира удара, след което топката излезе в аут от крак на играч на Ботев.

В 38-ата минута Иван Василев оформи своя хеттрик. Французинът Реда Рабей отне топката пред вратата на Гигант, пусна пас към Крис Добрев, който пусна успореден на гол линията пас. Иван Василев изпревари защитник в синьо и засече за трети път топката в мрежата на съперника.

В продължението на първата част и Крис Добрев записа името си сред голмайсторите. Бисер Бонев открадна топката в центъра на терена и пусна пас към Крис Добрев, който финтира защитата на Гигант, пусна къс пас към Иван Василев, а тарана с двойно и пета изведе Добрев, който от своя страна не сбърка и прехвърли технично за 4:0 стража на гостите.

В началото на второто полувреме “канарите” направиха куп промени, но положението на терена не се промени.

В 66-ата минута Салиф Сисе заби пето попадение във вратата на Гигант. В една от поредните си атаки Станислав Маламов пусна пас през центъра към Сисе, който надбяга защитата на съперника, преодоля вратаря на гостите и пусна топката в мрежата за 5:0.

В 77-ата минута и Стефан Попов реализира попадение. След центриране на Маламов Стефан Попов засече топката с глава и вкара поредното попадение в мрежата на съперника.

В 90-ата минута Салиф Сисе реализира втория си гол в двубоя и седми във вратата на Гигант. След дълъг пас от Филип Филипов по дясното крило Сисе засече топката и и не остави никакъв шанс на вратаря на гостите.

До края на срещата не се случи нищо интересно и Ботев започна зимната си подготовка по перфектен начин.

Снимка: Sportal.bg

Стартов състав на Ботев: Янко Георгиев, Станислав Работов, Марио Младеновски, Виктор Генев-к, Мите Цикарски, Георги Трифонов, Славчо Школоларов, Бисер Бонев, Раде Рабей, Крис Добрев, Иван Василев

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker