Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев води преговори с нов инвеститор!

Ботев Пловдив преговаря с потенциални чуждестранни инвеститори, съобщава „Тема Спорт“. От клуба са доста активни в тази посока наред с всички дейности, които се изпълняват, за да може новия стадион „Христо Ботев“ да получи лиценз за домакинството на Левски.

Сблъсъкът със сините е на 29 април, събота, от 20:00 часа. Преди това обаче на жълто-черните им предстои гостуване на Славия. Сблъсъкът с белите е на 24 април, понеделник, от 20:00 часа.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ръководството на Ботев е осъществило контакти и с компания, която доста дълго проявяваше интерес към Левски. Тя искаше да придобие мажоритарния пакет акции на сините, но в крайна сметка до сделка не се стигна. Със завръщането на „Колежа“ Ботев ще стане атрактивна хапка към евентуални рекламодатели.

tribunasofia

Наскоро собственикът на клуба Антон Зингаревич разкри, че в бъдеще името на стадиона ще бъде продадено. Възможно е и по тази тема да са били контактите с евентуалния инвеститор. Наред с това бизнесменът посочи, че Ботев все още няма генерален спонсор за следващия сезон.
В момента се водят разговори както с букмейкърска фирма, чието лого и в момента е на фланелките на тима. „Имаме предложения от Winbet и от други фирми за спонсорство, но разполагаме с още малко време да обмислим и да анализираме офертите“, каза преди около 2 седмици Зингаревич.
bet365
Ботев започва подготовка за визитата на Славия. Аут за сблъсъка на стадион „Александър Шаламанов“ е Николай Минков. Фланговият играч е с пет жълти картона и бе санкциониран от дисциплинарната комисия към БФС с лишаване от състезателни права за една среща.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker