Ботев ПловдивФутбол

Ботев взима ненужен в Пирин, минал през Левски

Ботев Пловдив може да прибере ненужен в Пирин Благоевград.

Канарчетата са готови да привлекат крилото Даниел Младенов. Както е известно, играчът бе отстранен от първия отбор на зелените в началото на септември след скандал със старши треньора Милен Радуканов. Оттогава Младенов тренира с орлетата, но не попада в групата.

До тази ситуация се стигна, след като футболистът открито си е позволил да разкритикува решенията на старши треньора. Освен това играчът е обидил и част от своите съотборници. Това се е случило няколко часа преди мача на отбора с Лудогорец в Разград (1:1), когато Младенов заявил, че не може да бъде резерва на тези футболисти.

Наскоро бившият футболист на Левски се е разбрал с ръководството на благоевградчани да разтрогне своя договор и да напусне като свободен агент, за да продължи кариерата си на друго място.

От началото на сезона Даниел Младенов има на сметката си само 5 мача за Пирин. През миналата кампания записа 26 двубоя в Първа лига, в които вкара цели 11 гола. Интересното е, че представянето му тогава се понрави на старши треньора на канарчетата Николай Киров-Белия.

Ботев Пловдив обаче не успя да се разбере тогава с орлетата и с играча за условията. Почти сигурно през зимата жълто-черните ще се разделят с някой от фланговите си футболисти. Сериозен интерес има към Фелипе Бризола, а Крум Стоянов все по-рядко попада сред избраниците на Белия.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker