Ботев ПловдивФутбол

Ботев взима двама млади таланти от Марица

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров е набелязал двама футболисти на Марица за зимна селекция, научи „Мери­диан Мач”.

В полез­рението на Белия са влезли нападателите Венцислав Гюзелев и Георги Георгиев от родния отбор на Христо Стоичков. Първият е на 22 години, юноша е на „жъл­то-черните” и през сезона до момента в Североизточната тре­та лига е вкарал 14 гола. Партньорът му в атака Георгиев е едва на 19 години, но е истински исполин с 193 см. Той минава в Пловдив за двойник на Атанас Курдов и е забил 8 попадения от лятото насам.

Николай Киров ще про­дължи да следи изя­вите на нападението на Марица, като в последните 6 мача тимът, воден от Сто­ян Димитров, има 6 победи с голова раз­лика 28:0. Белия близо 3 години бе шеф на ДЮШ на „канарчета­та” и има отличен поглед върху младите футболисти в града. Политиката на Ботев е да се залата на млади родни та­ланти.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker