бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пловдив) пуска Адам Страховяк в Лех (Познан)

Вратарят на пловдивския Ботев Адам Стаховяк е все по-сериозна трансферна цел на Лех (Познан), съобщава „Меридиан Мач”. До седмица полският клуб трябва да даде окончателен отговор пред ръководството на Ботев дали ще привлече стража. Интересното е, че в договора на поляка няма откупваща клауза и ръководствата на двата клуба могат да се договорят лично за трансферната сума. Спортният директор на Лех Пьотр Рутковски сам се е нагърбил с преговорите за правата на Адам Стаховяк. На шампионатния мач между Ботев и Черноморец той присъства на стадиона, за да изгледа на живо изявите на вратаря.

Любопитно е, че от близо 10 години в Лех пази 37-годишният Кшищов Которовски, който е истинска легенда на клуба. Негови подгласници са Мачей Костански и босненецът Ясим Бурич. Затова поляците усилено търсят страж с опит и първа опция им е Стаховяк.

От Ботев засега мълчат за трансфера, но според източници на „Меридиан Мач” сделката е на финалната права и е почти сигурно, че полякът ще се върне в родината си. Това се подсказва и от факта, че в Ботев вече се оглеждат за стабилен вратар, който трябва да бъде привлечен през зимната пауза. Резервата на Стаховяк Росен Андонов все още няма нужния опит, за да бъде първи избор за вратар на Ботев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker