ВолейболМарица - жени

Борис Халачев: Интересът към Купа Пловдив е много голям

Поради големия интерес към турнира Купа Пловдив е възможно от догодина броят на участващите отбори да бъде увеличен.  Това заяви мениджърът на ВК Марица (Пловдив) и главен организатор на започващото днес трето издание на надпреварата Борис Халачев.

“Международният турнир за Купа Пловдив вече се превръща в една хубава традиция, тъй като го провеждаме за трети пореден път,“ каза Халачев.  “Тази година за първи път го провеждаме в зала Пловдивски университет, което допълнително ще вдигне организационното ниво на турнира и за което искам да благодаря на ръководството на университета.“

Надпреварата стартира днес, четвъртък, следобед от 16:00 б.в. със срещата между турския дебютант Рота Колежи (Измир) и миналогодишния подгласник Динамо Ромпрест (Букурещ) от Румъния.  От 18:00 б.в. пък е сблъсъкът между победителите от първите две издания на турнира – домакина Марица (Пловдив) и турския Бурса Бююкшехир Беледийе (Бурса).

“Щом отбори, които вече са участвали в Купа Пловдив, се завръщат с желанието да участват отново, значи са останали доволни от нивото и организацията,“ добави още Халачев.  “Получихме обаждания и от доста други чуждестранни отбори, които по една или друга причина, като например неудобни дати в календара им за подготовка, не пристигнаха в Пловдив.  Интересът към турнира обаче е голям и това може да доведе до увеличаване броя на участниците от следващата година.“

volleymaritza.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker