betano колело на късмета
Ботев ПловдивФутбол

Борис Гиздаков: Всичко бе насочено срещу г-н Митов, а не срещу собствениците!

Един от членове УС на Сдружение ПФК Ботев “Пловдив” Борис Гиздаков даде повече разяснение около срещата между феновете на Ботев (Пд) и Ангел Палийски днес на клубната база на “канарчетата” в пловдивския кв.Коматево.

“Срещата премина спокойно. Мисля, че беше ползотворна. Г-н Палийски беше основна фигура в разговора. И смятам, че запозна феновете с подробната ситуация в клуба. В това число с перспективите около построяване на стадиона, което е ключов проблем за Ботев (Пд), както и с общи оперативни проблеми”.

“Най-важното е, че всички присъстващи единодушно приеха позицията, че проблемите в Ботев (Пд) трябва да се решават цивилизовано, че двете страни във вчерашния скандал следва занапред, с всичко, което правят и с всичко, което говорят, да запазят взаимно уважнеие. Треньорският казус да се реши по начин, който да запази достойнството на двете страни”.

“Ботев (Пд) е едно голямо семейство. И ако ние не живеем, и не действаме като едно голямо семейство, клубът няма да се развива. Обещанията нямат стойност. Ние знаем, че една част от фенове са твърде емоционални – по-младите от тях. И знаем, че любовта им към клуба, както и техните претенции, създават понякога напрежнение. Надямвам се това напрежение да бъде преодоляно”.

“Надявам се занапред да не се получават такива ситуации, които единстено вредят на клуба. Цивилизованият диалог и взаимното уважение са пътят, по който този казус да бъде приключен”.

“Никой не подкрепя решението на г-н Чандъров да напусне клуба. Ясно беше казано от всички фенове днес, че вчерашната ситуация не е срещу собствениците, а е срещу г-н Митов. Тази част от феновете, които вчера показаха, че г-н Митов е нежелан, независимо, че са 20 души, те не променят позицията си, че не желаят г-н Митов. Реши се, че треньорският казус трябва да бъде решен по такъв начин, който да запази достойнството и на две страни.

Подобни

3 Коментара

  1. Винаги те били безумни слабохарактерни една смяна на тренер не направихте като хората .Учете се от силните .Локото 10 човека изгониха Коко динев

  2. Г-н Гиздаков, прави си имотните оценки и не прави философски заключения. Да се направи разследване за автора на този театър, няма да е изненада,ако е Чандъров той има опит .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker