НационалиФутбол

Борисов: Срам! Футболът е за публиката! Казах на кмета на Пловдив, че не може да приеме двубоя без фенове

Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ – Бойко Борисов, също взе отношение по сагата с евроквалификацията България – Унгария, която бе преместена от София в Пловдив, а след няколко дни върната обратно на “Васил Левски”.

profittips-the best football tips

“Срам! С моя приятел Орбан… Те се шегуваха вече с нас, че в България, след като свърши мандатът на моето правителство, дори туристическа ваканция на семейство не може да се организира, камо ли футболен мач. Доста смешно звучи.
Този срам, искам да кажа, че футболът и спортните састезания са направени, още олимпиадите от римско време, за публиката. Да, тя затова отива там, затова е направено – да си изпуснат емоциите.

profittips-the best football tips

Едните крещят, други – викат, радват се, псуват. Всичко това се прави на стадиона. Затова усещането да ходиш на стадиона и да гледаш по телевизията е различно. Всички държави изпадат в кризи, футболни имам предвид, с по-слаби или по-силни футболисти, поколения трябва да се съберат. Това може да се прости. Паднали са, ядосваме се…
Но да лишиш от публика с някакви мотиви – това вече е недопустимо. Затова казах, че е срам. И след това да тръгнеш по градовете да търсиш стадион, за да заложиш новите кметове да поемат целия този риск, също не е правилно. Казах и на кмета на Пловдив, и на кмета на Кърджали, че не може да има състезание без публика”, заяви Бойко Борисов.

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker