Ботев ПловдивФутбол

Бой и нито една промяна белязаха УС на Сдружение “ПФК Ботев”

Грозни сцени, включващи физическа саморазправа и грозни думи на висок тон белязаха УС на Сдружение “ПФК Ботев”.

Двете страни така и не стигнаха до общ език, след като не бяха приети нито една от четирите подадени оставки и сдруженитето остана в същия състав: Апостол Апостолов, Васил Наумов, Божидар Божилов, Теодор Бочев и Борис Гиздаков.

Причина затова бе липсата на събрани гласове, като повече от 2/3 не бяха събрани. Предложението за увеличаване на броя на членовете в Управителния съвет на сдружението също не се гласува поради същата причина.

Шампионска лига се завърна! Открийте си сметка в bet365 днес и вземете бонус от 100 лв. за нови клиенти. Залагай удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонуса от 100 лв. в bet365 сега оттук >>>

Точка три бе сполетяна от същата съдба и не бе гласувана, тъй като тя бе да се вземе решение как да се прехвърлят акциите на сдружението ако има желаещ инвеститор, който да ги получи.

Подобни

2 Коментара

  1. Типично по селски! Бой и накрая “аз теб много та уважавам”.
    Уж иставки, уж свалено доверие и накрая едно голямо нищо!
    Само дето 3 седмици през ден четяхме призиви и други тъпи информации за това събрание, все едно кой знае-за какво става въпрос?
    Накрая се събрали за няма и половин час и се сбили?
    Селска сган!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker