Левски СофияПърва ЛигаФутбол

Божинов избухна с коментар за Станимир Стоилов

Бившият нападател на Левски – Валери Божинов, изрече доста силни думи по адрес на “сините” и наставника на тима Станимир Стоилов. Той сподели, че Стоилов е премахнал предателите от “Герена” и, че за него Мъри е президент и премиер на държавата и Левски.

“Виждате какво прави без пари, а си представете, ако има пари какво ще е. Тук става въпрос за много ходове напред, а той е голям играч. Ако играе шах или покер, ще е много голям играч (смее се). Мъри е със светлинни години пред останалите и с много ходове пред останалите колеги и отбори, с които играе. Без да обиждаме никой”, заяви Божигол пред “Гонг”.

“Много труден момент за мен, ако Левски се изправи срещу Партизан. Не искам да се стига до тази съдба, която ще бъде много трудна поради простата причина, че и за двата клуба съм играл, двата клуба обичам, феновете ме обичат, аз също.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Аз съм си българин, но се смятам и за сърбин. Много трудно решение за мен, но не мога да избягам от българското, от България, от родината и да се скрия, че съм българин. А и Левски си е Левски. Аз съм си българин, Левски го обичам, както също обичам Партизан.

Не си го пожелавам, не искам да има този сблъсък поради простата причина, че искам и двата отбора да продължат. Левски да продължи възхода си в Лига на конференциите, Партизан да си продължи към Лига Европа напред и да не стига до този сблъсък.

tribunasofia

Обичам Сърбия, обичам България. Обичам Левски, Партизан също. Двата клуба са ми на сърце. Много тежък ще бъде за мен. Аз съм си българин и не мога да избягам от българското и да предам Левски, защото Левски беше на това дередже заради много предатели.

Историята говори, че Левски губи от предателство. Аз не съм такъв и няма да предам Левски, моят любим клуб. Каквото и да става, Левски ще играе в Лигата на конференциите. Хората да са наясно, феновете да са наясно, че не съм предател и няма да предам Левски. Всичко, каквото съм имал, съм давал мило и добро за клуба и феновете, защото Левски е бил на това дередже заради предатели. Историята говори, че Левски е бил предаден. Сега, когато няма предатели, всичко е благодарение на този магьосник, генерал, президент, премиер Мъри Стоилов. Той за мен е България, той за мен е Левски, заедно с феновете. Той за мен е президент и премиер на държавата и на Левски.

bet365
Прави неща, които никой досега не е правил в последните години. Така че, това е истинският човек, който премахна предателите от нашия любим клуб и върна духа, борбеността, ината, волята, желанието, обединението, единността. Но най-вече върна облика, лицето на Левски. Благодаря на този човек! Не му правя четки, нито ми плаща Мъри Стоилов, нито аз получавам нещо. Напротив, този човек дойде при мен и ми каза, че не вижда футболните качества, които мога да му дам. Много други хора на мое място щяха да го плюят, да говорят против този човек, а аз от първия ден съм зад него и ще продължавам да съм зад него, каквото и да става.
Той е показал и доказал на цяла България, че той е правилният човек за Левски. “Синята приказка” продължава и ще продължи. Нито получавам пари от Мъри Стоилов, нито ми дава нещо. Аз говоря истини, откровеност, честност, лоялност. Това, което той го прави, няма как да не му върнеш по същия начин. Така че, Мъри, благодаря ти за това, което правиш, направи за Левски и за това, което ще правиш. Успех на теб, на феновете, на отбора, на момчетата и нека продължи тази “Синя приказка”! Левски е вечен!”, заяви още Валери Божинов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker