бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Боби Михайлов: С колегите решаваме за Пенев и Ботев по телефона

“Обсъждаме варианта да разрешим на Любослав Пенев да преговаря с “Ботев” (Пд), съобщи пред БЛИЦ президентът на БФС Борислав Михайлов.
Селекционерът на националния отбор е вариант №1 за треньор на “канарчетата” след оставките на Станимир Стоилов и Димитър Димитров-Херо.
Според наши източници днес по обяд Любослав Пенев е имал среща с Боби Михайлов, на която е уведомил боса на централата, че е получил оферта от “Ботев” (Пд). Снощи Любо пък е провел разговор с шефовете на “канарчетата”.
“За да получи Любо одобрение от БФС, трябва да се произнесе Изпълкомът. Аз не мога да взема еднолично решение, тъй като такива са законите на БФС. И тъй като няма как спешно да организирам сбирка на Изпълнителния комитет, водя разговори с моите колеги по телефона. Когато има някаква новина, ще я публикуваме на официалния сайт на БФС”, добави Борислав Михайлов, който в неделя лети за Бразилия във връзка с предстоящия конгрес на ФИФА в навечерието на световното първенство, стартиращо на 12 юни.
БЛИЦ припомня последните два случая, при които треньор е водил едновременно националния отбор и клубен тим – Христо Бонев, който бе начело на България и Локомотив (София) и Станимир Стоилов – “Левски” и националния. След това бе взето решение да не се позволява съвместяването на две длъжности. Сега обаче по всичко личи, че ще има промяна. Според запознати въпрос на часове е Любослав Пенев да поеме още днес “Ботев” и утре да бъде представен в Пловдив.

Още по темата:

Любо Пенев чака решение от БФС дали може да поеме Ботев 

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker