Първа ЛигаЦСКА София

Бивш шеф на ЦСКА: Всяка година сме близо до Лудогорец и накрая 15 точки разлика

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА – Георги Илиев-Майкъла – говори пред „Тема Спорт“ за представянето на ЦСКА-София и най-болната тема – строежа на нов стадион.

Г-н Илиев, можеше ли ЦСКА да победи Локомотив София?
– Двубоят бе равностоен. Аз лично не очаквах Локо София да играе толкова добре. Те също можеха да спечелят. Много битка. ЦСКА, разбира се, трябва да съжалява повече, и то не толкова заради положенията, а заради важността на срещата след тези пет поредни победи. Стратегически сблъсък. Но нека не забравяме, че Локо София би Лудогорец, Левски и в началото на сезона направи равен с нас.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ще успее ли ЦСКА да намери точната формула за гостуването на Черно море, защото и на „Тича“ картината сякаш ще е подобна?
– Ако искаш да станеш шампион, това са мачовете, които трябва да ги вземеш. Очаквам обаче да победим – прогнозата ми е 1:0 за ЦСКА. Ще е трудно, защото Илиан Илиев е много добър треньор. Черно море играе стабилно. Но пак казвам, вярвам че ще спечелим. Така ще запазим добри позиции спрямо Лудогорец. Ние винаги сме близо до тях около Нова година, но зимата все нещо се случва и през пролетта става страшно.

tribunasofia

Длъжници ли са нападателите на ЦСКА?
– Не само те. Реално никой не доказва, че е лидер. Нямаме такъв футболист. Човек, който да вкарва положенията, да поведе отбора. Попаденията ни най-често идват от корнери… А това не е приятно, не е стилът на ЦСКА. Но след като биеш, може да го преглътнеш два, три пъти, но то става хронично. Но пък може би треньорът се опитва да изсмуче всичко от тези играчи. Явно Илич е наясно, че това са качествата на тези състезатели, и ако гледаме от тази страна на нещата, това е добре. Илич се стреми с това, което има, да извлече максимума. Но това не е играта на ЦСКА и много трудно ще сме конкуренция на Лудогорец, ако продължаваме така и напролет. Макар че и те имат своите проблеми. Чакат ги мачове с ЦСКА 1948 и Левски.
bet365
Какво трябва да направи ЦСКА, за да отиде крачка напред?
– Ние уж всяка зима правим нещо в тази насока и после разликата става 15 точки. Това ми е най-неприятното, че винаги имаме проблеми през пролетта. По-тежък ни е периодът след зимата. Но хубавото е, че една част от феновете се върнаха в мача с Локо София. Но основата, Сектор Г, още ги няма. Това е проблем, и то не малък. Хубаво е да се направи една среща между ръководството и фенгрупите, за да се изяснят нещата. Има надежда, защото това винаги ни е било силното оръжие. За мен ЦСКА дава максимума към момента. Повече не могат. Илич извлича най-доброто от играчите.
Като човек, който разбира от строежи, какви са очакванията ви за „Армията“?
– Учуден съм от самочувствието и ентусиазма, с който някои ваши колеги говорят за темата. Едва ли не всеки момент ще започне да се строи, че всичко е готово. Много са сериозни нещата. Първо трябва виза за проектиране. Самото проектиране е 5-6 месеца… Дано се случи по-скоро. Всички казват, че е готово, че е подписано, че е внесено, но черно на бяло няма нищо. Раздвижването е да ни се издаде виза за проектиране. С този бизнес се занимавам вече 25 години. Имам сгради на годината. Издаде ли се виза за проектиране на ЦСКА за построяване на нов стадион – това, ако го има, може да се говори сериозно за срокове, за начало. Но преди да се издаде тази виза, е несериозно да се коментират тези неща. Все пак говорим за строеж в Борисовата градина. Аз зная колко е сложно всичко това, защото съм го изпитал пряко.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker