бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Бивш футболист на “смърфовете” наказва в индийската супер лига

Два гола на бившия защитник на ЦСКА и Локомотив Пловдив – Юнес Бенжелюн измъкнаха закъсалия отбор на Гоа от последното място в Индийската Супер Лига при победата с 4:1 като гост над Делхи Динамос.

На стадион “Джавахарлал Неру” Бенжелюн наказа на два пъти в началото на двете полувремена, тимът воден от бразилската легенда Зико. Първо в 18-та минута французинът се възползва от грешка на вратаря на домакините Кристоф Ван Хаут, а три минути след паузата Бенжелюн се извиси над всички след центриране на бившия футболист на Фламенго и Арсенал Андре Сантос. Малко по-късно световният шампион от 1998 т. с Франция Робер Пирес се разписа за 3:0 от дузпа, с което 41-годишният халф откри своята голова сметка в Индийската супер лига. След час игра преднината на гостите от Гоа стана 4:0 с попадение на австралиеца Толгай Йозбей, а почетното попадение за Динамо от Делхи бе дело на Густаво Марментини от дузпа четвърт час преди края на мача.

Лидер в Индия е Атлетико де Колката, който е с равен брой точки с Ченай. На дъното вече е Делхи Динамос, който след този двубой беше поставен там именно от тима на Гоа.

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker