ЛокомотивТопФутбол

Бивш футболен съдия става шеф в Локо (Пд)

Таско Тасков ще започне работа в Локомотив Пловдив, съобщава „Тема Спорт“. Бившият съдия напусна наскоро Пирин Благоевград, като истинската причина да го стори е именно предложението от черно-белите, което е приел.

При орлетата Тасков първо заемаше длъжността маркетингов директор, а после стана и изпълнителен след напускането на Ива Уорън. Наскоро той обяви, че си тръгва от Пирин заради разминавания във вижданията за развитието на клуба. До края на май бившият съдия е в отпуска, а от 1 юни се очаква да започне работа в Локомотив Пловдив.

Преди Пирин, Тасков бе директор и в ЦСКА 1948. Така смърфовете ще са третият роден клуб, в който ще работи. На „Лаута“ тепърва ще се уточнява каква точно длъжност ще заема, но най-вероятно също ще е изпълнителен директор.

Той е бил поканен лично от новите собственици на черно-белите, които са имали дълъг разговор с него за бъдещето на клуба след оттеглянето на Христо Крушарски.

Ще има и други структурни промени на „Лаута“, категорични бяха от клуба. Предстои изграждането на солидно скаутско звено. То ще е оглавявано от легендата Христо Колев-Бащата. С помощта на Таско Тасков ще бъде засилена и маркетинговата част в Локо. В клуба, по настояване на спортно-техническия щаб, бе върната и психоложката Илиана Димитрова.

Засега на „Лаута“ длъжността спортен директор ще продължи да бъде замразена след напускането на Георги Иванов-Гонзо. Цялата спортна власт ще е в ръцете на наставника Александър Томаш.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg