ЛокомотивТопФутбол

Бивш треньор на Локо направи сензационни разкрития!

Бившият наставник на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев направи скандални разкрития относно своето наказание, което получи от БФС. Старши треньорът на Черно море бе наказан за четири мача, заради обидни реплики отправени към съдиите. Илиев заяви, че наказанието му е неправомерно и ще го обжалва.

„Говорих с доста хора и разбрах откъде идва моето наказание, но има изключително много пропуски във формулировката му и са налице абсолютни предпоставки за отмяна на санкцията. За едно и също провинение аз съм наказан два пъти.
Делегатът Димитър Велинов е написал в доклада, че съм отправял нецензурни реплики към съдиите и им казал да го пишат в доклада . Главният арбитър и четвъртият обаче са отказали да го направят, защото не били чули подобно нещо, след което са били заплашвани с наказание, че не са го направили.
Наказанието ми идва от въпросния делегат, който е племенник на генерал Василев. Преди време като шеф на Етичната комисия на БФС ми беше издействал наказание от един мач, тъй като съм блъснал бутилка в земята. Той гледал двубоя по телевизията, и по негово настояване Етичната комисия се намеси и ме наказаха. Сега настоящото ми наказание също идва по тази схема, тъй като дежурният делегат на срещата със Септември, както казах, е племенник на ген. Василев и го наследи в делегатството.
Не знам по каква причина не съм от любимците на генерала, но вследствие на този донос, написан от племенника му, ме санкционираха. Надявам се санкцията ми да бъде отменена, защото за едно и също нещо имам две наказания и има пропуски при формулиране на наказанието, обясни пред „Петел“ наставникът на „моряците“.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker