Локомотив ПловдивФутбол

Бивш треньор в Локомотив се удиви от взетия леценз на “Лаута”

Бившият треньор на вратарите в Локомотив (Пд) Михаил Ролев, който работи с бившия селекционер Сашо Станков през сезон 2013/14, бе удивен от факта, че тимът от “Лаута” успя да вземе лиценз за “А” група за следващия сезон, след като клубът му дължи 28 000 лв.

“Аз съм осъдил Локомотив със съдия-изпълнител, който е внесъл в БФС, в Лицензионната комисия документ, с който им показва, че имат задължения към мен. Аз не съм разсрочвал абсолютно нищо с тях. Те ми предложиха само да подпишем споразумение, че сумата ще ми бъде изплатена от парите, които имат да получават от ЦСКА и „Левски” за играчи. Аз им заявих, че нямам нищо общо с ЦСКА и „Левски” и че не съдя тях, а Локомотив. От двата столични клуба не чакам пари. Това ни беше разговорът. Обещаха да платят, но няма нищо.

Изведнъж гледам, че са получили лиценз за турнирите у нас. Как става това нещо? Останах като гръмнат. Сумата, която се дължи, е 28 000 лв. 21 000 лв. са мои, а останалите са на адвоката и на съдия-изпълнителя. Адвокатът също остана учуден, след като всичко им е запорирано. Това, което се случва, не е нормално, тъй като има и съдебно решение. Лицензионната комисия го знае това нещо. Странно е как са получили лиценз”, сподели пред “Тема Спорт” Ролев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker